Bildet viser skiløyper

Suverene forhold i skiløypene: Tusen takk til de frivillige!

På Austri Vind er vi så heldige og ha et godt samarbeid med Søre Osen idrettslag, Elverum Turforening, Vestre Trysil Idrettslag, Gravbergets venner og Risberget IL og støtter deres dugnadsarbeid med løypekjøring om vinteren.

Skiglede og ferdsel ute i naturen er veldig bra for vår fysiske og psykisk helse og i vårt nærområde er det milevis med skiløyper som brukes flittig av skiløpere i alle aldere.

Det er mange som tar dugnadsjobben med å kjøre opp løyper for å bidra til skiglede. Det er noe vi skal sette stor pris på.

Da er det ekstra trivelig å få en telefon fra Eilert Westlie og Leif Morten Kjernli som kjører opp 31 kilometer med skiløyper rundt på Raskiftet om morgenen og spør: «Hvordan er det hos dere i dag, er det kaldt?»

Jeg svarer: «Det var minus 31 grader i dag tidlig, men nå er det nok mellom minus 10-15 grader. Dere får ta dere en tur opp å få en kaffekopp og sjekke ut», sier daglig leder i Austri, Jan Roger Broen.

Ikke lenge etterpå er de blide karene på plass for litt kaffe. Etterpå drar de ut for å kjøre opp løypene.
 – Da tenker jeg for meg selv at dette er to karer som setter pris på det sosiale, gleden av samarbeid og være ute og hjelpe andre, sier Broen.
– Tusen takk til alle frivillige som gjør en ekstra dugnadsinnsats, og god tur!

Jan Roger Broen | Daglig Leder

Les andre innlegg

Bildet viser ansatte hos Austri Vind i en vindturbin

Første lærling på vindkraft i Innlandet

Austri skal ansette den første lærlingen innen vindkraft i Innlandet og utvikle et godt faglig læringsmiljø ved vindkraftverkene Raskiftet og Kjølberget i Trysil/Åmot og Våler

Bildet viser vindturbiner

Det kan ta tid før systemet er i orden

Spesialteknikere har feilsøkt og funnet årsaken til problemene med hinderlysene på Raskiftet vindkraftverk. Det er en komponentfeil som har forårsaket problemene. I slutten av 2023

Bildet viser Kjølberget

Feilen med hinderlysene er funnet

Spesialteknikere har nå feilsøkt og funnet årsaken til problemene med hinderlysene på Raskiftet vindkraftverk. Det er en komponentfeil som har forårsaket problemene. Komponenten er nå

Bildet viser soloppgang ved Raskiftet

Fortsatt problemer med hinderlys

Det er dessverre fortsatt problemer med hinderlysene på Raskiftet vindkraftverk. Det er svært beklagelig. Vi samarbeider tett med leverandøren for å finne en løsning. Vår