Åpen dag på Kjølberget Vindkraftverk

Eiere og entreprenører inviterer til åpen dag på Kjølberget vindkraftverk lørdag 17. oktober. På grunn av koronasituasjonen er det en maksgrense på 50 deltakere. Påmeldingsfristen er 14. oktober. 

På grunn av koronasituasjonen og pågående byggevirksomhet legges det opp til følgende gjennomføring av dagen:

Møt opp ved servicebygget på anlegget (og husk at det tar mer enn 30 minutter med bil fra Trysilvegen til anlegget. Se kartet) for en sikkerhetsgjennomgang og kort informasjon om prosjektet.

Deretter blir det en guidet tur til deler av vindkraftverket i egne biler. Austri låner ut refleksvester og hjelmer, som er et krav for å besøke anlegget. Det blir dessverre ingen servering.

Guidede turer foregår på følgende tidspunkter:

•          Kl. 10.00-11.30.

•          Kl. 12.00-13.30. For å få gjennomført åpen dag på et forsvarlig vis, og i tråd med myndighetenes krav med hensyn til smittevern, er det en maksgrense på 50 personer som kan delta. Det er derfor påmelding etter prinsippet om førstemann til mølla. Du melder deg på ved å sende en e-post med navn, antall, kontaktinformasjon og ønsket tidspunkt for guiding til geir.aasvestad@austri.no senest 14. oktober.

Velkommen!

Austri planlegger en åpen dag i løpet av sommeren 2021 når anlegget er i drift og forholdene forhåpentligvis er litt bedre. Kanskje det da også blir mulighet for å servere kaffe og kake til besøkende.

Kart over området.