Suverene forhold i skiløypene: Tusen takk til de frivillige!

På Austri Vind er vi så heldige og ha et godt samarbeid med Søre Osen idrettslag, Elverum Turforening, Vestre Trysil Idrettslag, Gravbergets venner og Risberget IL og støtter deres dugnadsarbeid med løypekjøring om vinteren.

Skiglede og ferdsel ute i naturen er veldig bra for vår fysiske og psykisk helse og i vårt nærområde er det milevis med skiløyper som brukes flittig av skiløpere i alle aldere.

Det er mange som tar dugnadsjobben med å kjøre opp løyper for å bidra til skiglede. Det er noe vi skal sette stor pris på.

Da er det ekstra trivelig å få en telefon fra Eilert Westlie og Leif Morten Kjernli som kjører opp 31 kilometer med skiløyper rundt på Raskiftet om morgenen og spør: «Hvordan er det hos dere i dag, er det kaldt?»

Jeg svarer: «Det var minus 31 grader i dag tidlig, men nå er det nok mellom minus 10-15 grader. Dere får ta dere en tur opp å få en kaffekopp og sjekke ut», sier daglig leder i Austri, Jan Roger Broen.

Ikke lenge etterpå er de blide karene på plass for litt kaffe. Etterpå drar de ut for å kjøre opp løypene.
 – Da tenker jeg for meg selv at dette er to karer som setter pris på det sosiale, gleden av samarbeid og være ute og hjelpe andre, sier Broen.
– Tusen takk til alle frivillige som gjør en ekstra dugnadsinnsats, og god tur!